top of page

VERENA WADELL

Da vi så Verenas verk for første gang falt vi helt pladask for kunsten hennes med lidenskapen, varmen og spenningen som hun legger I sine fantastiske bilder.
 

Verena er utdannet ved Emily Carr Univeristy of Art and Design, Vancouver Canada, og hun bor og arbeider i Sandefjord.
Verena er en livemaler som arbeider ofte raskt og intenst på direkten, enten det er foran et publikum eller i hennes studio. Bildene ferdigstilles i flere lag i hennes studio. Hun bruker et bredt spekter av medier. I konsoliderte former, kombinerer hun et univers av egne og velkjente symboler. Estetikk og følelser står sentralt, og Verena får dette frem ved å balansere en vakker og sikker strek med uforutsigbare og ofte imponerende store fargekontraster. Hennes figurer utrykker et samspill mellom det intuitive og det intellektuelle. Spesielt blikkene viser denne dybden og dualiteten.


Hun har gjort flere design for Steninge Slott. Fatene og vasene hennes har blitt formidlet gjennom Glasmagasinet i hele Norge.
Hun har også utstilt i Vancouver, Barcelona, New York, Oslo, Vesterålen, Sandefjord, Drammen, Stavern og Telemark. Vi gleder oss over at hun vil være med oss på vår reise rundt i Norge for å dele kunsten sin med dere.

bottom of page