top of page

OM OSS

Galleri Unique`s formål er å gi deg muligheten til originale kunstverk til en god pris.

Vi ønsker å formidle kunst uten et for stort mellomledd. Vi ønsker at kunstneren skal få maksimalt igjen for sitt arbeid og konsentrere seg om å skape, ikke selge.

Det er mange som spør om hvorfor vi har en frosk som symbol. Dette er en nyoppdaget liten krabat på 4 ,5 cm fra Tanzania. Frosken heter Norvegicorum og har blitt oppkalt etter Norge som en takk for at Norge gir 3 millioner i året for å redde regnskogen. Selv om frosken har sterke farger så er den ikke giftig! Farger er bra for oss!

29389343_10213666827077999_6681677696598
Eier og Daglig leder
Solveig.jpg
Solveig Paulsrud

Mange år som frisør og farvespesialist har bidratt til at  jeg har truffet mange mennesker som liker farver og estetikk, men jeg har ofte opplevd at folk blir litt redd for at det kan bli for mye. Alle vet at farger er bra for oss! Det er mange som stiller seg selv spørsmålet; passer det inn i mitt hjem og til min stil? Jeg er utdannet fengshuikonsulent og har jobbet mye med å hjelpe folk med riktig fargevalg. Det er i slike tilfeller at bilder kan gjøre den store forskjellen. Min erfaring er at det er utrolig hva et fint bilde kan gjøre for hele rommet og ikke minst atmosfæren det bidrar til å skape. Jeg har alltid hatt en stor interesse for kunst og har malt en del selv. Det er en stor glede for meg å arbeide med disse forskjellige og fantastiske kunstnerne! Det er godt å hvile øyet på noe du liker, og det er akkurat det som er formålet med Galleri Unique! Håper du liker det!

bottom of page