Velkommen til Galleri Unique sin utstilling! 

Åpent Lørdager

fra 11.00-15.00

Galleri adresse :

Gjetergata 12,

3015 Drammen

NY UTSTILLING 21 NOVEMBER

Overskrift 1

Rami Sadafi

Rami Safadi er født og oppvokst i Libanon han

kom til Danmark i 2001. 

Rami har med stor suksess hatt flere utstillinger I Danmark der han har presentert en verden av fargerike malerier. Rami foretrekker for tiden å male portretter og bilder med fortolkninger av kjente personer. Han forteller oss at det ikke alltid går an å planlegge hva eller hvordan det neste bilde skal bli -  inspirasjonen kan komme til meg når som helst sier han.

Etterspørselen etter maleriene han har laget av Kim Larsen har vært Enorm. Og nå i den senere tid den triste nyheten om Jahn Teigens død har gjort til at etterspørselen etter disse kjente artistene har økt. Vi er så heldig å ha i besittelse flere av han sine unike og farge rike bilder

Trine Greni

Trine Greni´s kunst oser av farge, glede humor og fantasi. Hun er autodidakt og har jobbet aktivt som kunstner siden hun bodde i Borneo, Spania og San Francisco på 1990-tallet.  I tillegg til grafikk så arbeider hun med akryl på lerret og mdf plater, samt at hun lager store tekstilbilder.

I maleriene bruker hun innslag av olje og kull, samt papir, tekstil og fotografi. I tekstilbildene blir forskjellige materialer satt sammen og konturene blir markert med maling. Disse bildene bærer preg av eventyr, fabler, fantasi og østens mystikk. Trine arbeider intuitivt og motivene kan beskrives som drømmende.

Noen Fargerike og energiske, mens andre ”roligere” og inviterer kanskje til ettertanke. Hennes bilder oser av farge, glede. I det siste så har hun i samarbeid med oss holdt kurs i collage og oppbygging av mange lag og sammensetninger. Vi gleder oss veldig til å dele mer av hennes kreative

arbeid med dere. 

Verena Waddell

Verena er utdannet ved Emily Carr Univeristy of Art and Design, Vancouver Canada, og hun bor og arbeider i Sandefjord.Verena er en livemaler som arbeider ofte raskt og intenst på direkten, enten det er foran et publikum eller i hennes studio. Bildene ferdigstilles i flere lag i hennes studio. Hun bruker et bredt spekter av medier. I konsoliderte former, kombinerer hun et univers av egne og velkjente symboler. Estetikk og følelser står sentralt, og Verena får dette frem ved å balansere en vakker og sikker strek med uforutsigbare og ofte imponerende store fargekontraster. Hennes figurer utrykker et samspill mellom det intuitive og det intellektuelle. Spesielt blikkene viser denne dybden og dualiteten.

Her ser dere Verena Waddell som har maler live ute på svaberget med filmteam rundt seg! Dette kunstverket vil du kunne få kjøpt i vårt galleri. Tenk å få tak på dette bilde som har denne dokumentasjonen med seg ! Det er helt unikt!!

Presseomtale av

Galleri Unique i dagsavisen

Dagsavisen_artikkel.jpg

Trykk på bildet for å lese hele artikkelen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2017-2018 by Galleri Unique - Org.nr: 814 249 662